sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Missä maailma menee?

Jokunen ihminen on varmaankin seurannut maailman uutisia ja lukenut artikkeleja sun muusta sotaan liittyvästä, tai siitä kuinka planeettamme on hajoamassa käsiin. 
Pohdin aina välillä iltaisin foliohattu päässä, että mihin helvettiin tämä maailma on menossa?
On puheita erilaisista ydinaseista ja kokeiluista. On pohdintoja siitä miten siististi jokin valtio saataisiin hiljennettyä. On ajatuksia siitä kuinka jokin ihmisryhmä on turhempi kuin toinen.
 Jo ihan umpitampio ihminenkin voi tajuta jo tässäkohtaa että tämä ei ole tervettä.

No olen tässä muutaman vuoden oikeastaan aika aktiivisesti seuraillut uutisia ja artikkeleita koskien maailmanmenoja ja politiikkaa, ja joka kerta päätynyt samaan ajatukseen "Mitä vittua nyt taas?!"

Mielestäni ihminen nykyaikana ylireagoi kaiken. Jokaisesta asiasta vedetään ihan hirvittävän isoja johtopäätöksiä ja niitä sitten pyritään ratkaisemaan yhä suuremmilla huomiota herättävimmillä asioilla.

Onko meidän maailmassamme muka joskus ollut täydellistä rauhaa?
No ei ole.
Tämä on vain meidän sukupolvi, ja meille tyypillistä spekuloida kaikkea.
Jokaisesta pikku asiasta on pakko vetää rantapallon kokoinen herne nenään ja pahoittaa mielensä jos joku kehtaa esimerkiksi vielä syödä lihaa.

Kannatan kaikkia siis tekemään itselleen foliohatun, ihan vain sen takia että wikipedia kertoo niiden estävän sähkömagneettisten aaltojen vaurioittamasta teidän pikku aivoja.



Myönnän että itse en ole mikään järjenjättiläinen tai että pystyisin joskus tekemään jotain suurta, mutta siinä asiassa olen järkevä koska pidän omat asiani omana tietonani. 
En vouhota ihmisille siitä kuinka pidän lihansyöntiä mielestäni eettisenä ja kuinka sodankäyntiä ei tulla koskaan lopettamaan ja se on mielestäni hyvä asia.

Ja jokainen joka tämän lukee, ja vaivautuu ajattelemaan jotain niin läpy jokaiselle sellaiselle ihmiselle jonka pieneen päähän saan aiheutettua närkästystä. Sinulla on siis omia ajatuksia ja hyvä niin.
Olisi suoraan sanottuna täysin anaalista jos ihmisellä ei niitäkään enään olisi.

1 kommentti:

Jokainen mielipide ja sana on tärkeä! Kerrothan minulle mitä ajattelet?